Επιστροφή προϊόντων

Επιστροφές σε προϊόντα που έχουν τύχει ειδικής παραγγελίας για κάθε ένα πελάτη ανάλογα με τις διαστάσεις, ή προϊόντα που έχουν μεταποιηθεί ή χαραχτεί κατά παραγγελία του πελάτη δεν επιστρέφονται. Επίσης, προϊόντα σε προσφορά αλλάζονται μόνο με προϊόντα προσφοράς, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε όλα τα άλλα προϊόντα γίνονται δεκτές επιστροφές.

Προσοχή:
Θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα σας, εντός 14 ημερών από την στιγμή που τα παραλάβατε ώστε να διαπιστώσετε, ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και είναι σε καλή κατάσταση.

Αν το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το BabyLLama στο  210 9313425 και να αναφέρετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 14 ημερών η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Για να γίνει επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να μην έχει πλυθεί, να έχει όλα τα ταμπελάκια του και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.