Σχετικά με εμάς

Ιστορία & Στόχος

Καλώς ήρθατε στο χώρο του BabyLlama. Εδώ θα βρείτε βρεφικά προϊόντα κατασκευασμένα και επιλεγμένα με τη μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα για τα μωράκια.
Η ιδέα του BabyLlama γεννήθηκε μαζί με τον ερχομό της κόρης μας όταν ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε ένα ύφασμα κατάλληλο για το δερματάκι της μέσα στο οποίο θα μπορούσε να είναι τυλιγμένη αρκετές ώρες της μέρας χωρίς να την ενοχλεί.
Κάπως έτσι ανακαλύψαμε το ύφασμα της μουσελίνας και ανοίχτηκε μπροστά μας ένας ολόκληρος κόσμος με καινούριες χρήσεις ενός μόνο υφάσματος. Προς μεγάλη μας έκπληξη στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου διαδεδομένη η χρήση της μουσελίνας και επειδή δεν μπορούσαμε να τη βρούμε εύκολα αποφασίσαμε να την κατασκευάσουμε εμείς!
Στη συνέχεια αποφασίσαμε να προσθέσουμε και όποιο άλλο αντικείμενο βοήθησε εμάς και το μωράκι μας στο νέο μας ταξίδι σαν γονείς! Γι’ αυτό λοιπόν εδώ θα βρείτε μόνο αντικείμενα που έχουμε χρησιμοποιήσει εμείς οι ίδιοι και μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητά τους!
Στόχος μας είναι, με τα προϊόντα μας, να βοηθήσουμε όσους περισσότερους γονείς μπορούμε κάνοντας πιο εύκολη την απαιτητική αλλά και ταυτόχρονα υπέροχη καθημερινότητά σας με το μωράκι σας!

Φαγητό
Φαγητό
Ύπνος
Ύπνος
Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο

Τα μωρά μας αξίζουν το καλύτερο!