Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θηλασμού ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για το όμορφο αυτό ταξίδι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μητρότητας!

Ο θηλασμός απαιτεί σκληρή δουλειά και υπομονή από τη μαμά που ενώ έχει γεννήσει, φυσιολογικά η με καισαρική δεν έχει καμία σημασία, και προσπαθεί να συνέλθει πρέπει ταυτόχρονα να γνωρίσει το μωρό της και να το θηλάσει!

Σε άλλες μανούλες είναι μια διαδικασία πάρα πολύ εύκολη ενώ σε άλλες είναι μια διαδικασία επίπονη σωματικά και ψυχολογικά! Όμως όλες μας όλες οι μανούλες είτε ανήκουν στην πρώτη κατηγορία είτε στη δεύτερη θριαμβεύουν και τα καταφέρνουν με όλο τους το είναι να θηλάσουν το μωράκι τους. Και είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορούν να του δώσουν για μια δυναμική αρχή στην ζωή του!

Είτε θήλασες μια μέρα είτε 5 χρόνια, είτε θήλασες αποκλειστικά με στήθος είτε με θήλαστρο είτε επέλεξες μικτή διατροφή, είσαι η πιο σπουδαία μαμά και σου αξίζουν συγχαρητήρια!

Έζησες η ζεις ένα μαγικό ταξίδι ανάμεσα σε σένα και το μωράκι σου ενώ παράλληλα το θωρακίζεις με υγεία ψυχική και σωματική για την υπόλοιπη ζωή του! Μπράβο!!

Ο θηλασμός δεν είναι κάτι απλό ή εύκολο απαιτεί να είσαι διαθέσιμη 24 ώρες το 24 ωρο αλλά εσένα δε σε νοιάζει γιατί είσαι και θα είσαι πάντα εκεί για το μωρό σου! Και αυτό είναι που κάνει όλες τις θηλάζουσες μανούλες ηρωίδες!

Κι εσύ που προσπάθησες αλλά δεν τα κατάφερες είσαι η δική μου ηρωίδα αλλά και η ηρωίδα όλων των άλλων μαμάδων σαν εσένα!! Γιατί ξέρω ότι έκανες τα πάντα για να το καταφέρεις και αυτό είναι που μετράει! Μπράβο και σε σένα γιατί είσαι υπέροχη μαμά!

Σχετικά προιόντα: