Οι πιπίλες BIBS είναι πολύ χαριτωμένες και απλές – έχουν στρογγυλή πλαστική βάση με τρύπες που απομακρύνονται από το δέρμα του μωρού για να αποτρέψουν τον ερεθισμό, λαβή για να δένετε το κλιπ πιπίλας και μια στρογγυλή θηλή που μιμείται το σχήμα και την απαλότητα του μαστού. Οι θηλές είναι από φυσικό καουτσούκ και έχουν ειδικό σύστημα με βαλβίδα που επιτρέπει στον αέρα να βγαίνει έξω.

Διατίθενται σε 36 χρώματα, μερικά φωτεινά και πολύχρωμα, αλλά ως επί το πλείστων τα περισσότερα χρώματα είναι ουδέτερα και κλασικά. Πράγμα που μας αρέσει πολύ γιατί ξεφεύγει από τη λογική του ότι όλα τα προϊόντα που απευθύνονται σε μωρά πρέπει να είναι έντονα και πολύχρωμα!

Οι πιπίλες διατίθενται σε τρία μεγέθη – Το μέγεθος 1 συνιστάται για γέννηση έως 6 μηνών, το μέγεθος 2 είναι 6 – 18 μήνες και το μέγεθος 3 είναι 18 – 36 μήνες. Σύμφωνα με την εταιρεία όλα τα μεγέθη μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις ηλικίες χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

Όταν λάβετε για πρώτη φορά την πιπίλα σας, και γενικά όταν θέλετε να την αποστειρώσετε σας συνιστούμε να την καθαρίσετε με βραστό νερό βάζοντάς την σε ένα μπωλ για 3 λεπτά και στη συνέχεια να την αφήσετε να κρυώσει και να στεγνώσει πριν από τη χρήση. Μόλις κρυώσει πιέζετε τη θηλή για να βγει τυχόν νερό που έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό. Η εταιρεία συνιστά επίσης την αντικατάσταση της πιπίλας κάθε 3 έως 4 μήνες για λόγους υγιεινής.

Οι πιπίλες BIBS είναι 100% απαλλαγμένες από BPA, PVC και φθαλικούς εστέρες. Γεννήθηκαν στη Δανία από μια οικογενειακή εταιρεία που προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα φυσικό λατέξ και μέχρι σήμερα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται μόνο εκεί. Αυτό όμως δεν τις σταμάτησε από το να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο και τώρα πια και στην Ελλάδα!

Βρείτε τη δική σας τώρα πριν εξαντληθεί!!

Σχετικά προιόντα: